سرعت اینترنت و استرس چه رابطه ای با هم دارند؟

آیا سرعت اینترنت بر استرس تاثیر منفی دارد؟ جالب است. استرس یک قاتل خاموش است و حتی می‌تواند به اندازه‌ی سرطان مرگبار باشد.
 
اثرات استرس باعث به وجود آمدن یک سری تاثیر زنجیره‌ای در بدن می‌شود، و به خاطر آسیب‌های بی‌شماری که می‌تواند به تمام اندام‌های درون بدن برساند، سلامت کلی‌تان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. استرس علت‌های زیادی دارد، از جمله مشکلات کاری و خانوادگی. اما ممکن است شگفت‌زده شوید که حتی سرعت اینترنت هم می‌تواند سبب استرس شود.
 
بسیاری از آدم‌ها در طول اوقات فراغت‌شان به اینترنت وصل می‌شوند. آنها مقاله می‌خوانند، ویدیو تماشا می‌کنند، و به بازی‌های برخط می‌پردازند. همه‌ی این‌ها لذت‌بخش به نظر می‌رسد، اما اگر سرعت اینترنت پایین باشد، هیچ لذتی ندارد.
itwnews-how-internet-speed-will-kill-you
 
وقتی به اینترنت وصل می‌شوید، همیشه منتظر هستید- مانند یک نیاز بی‌پایان و سیری‌ناپذیر. وقتی این نیاز برطرف نمی‌شود، بدن‌تان از استرس رنج می‌برد، چون دائم پیش‌بینی می‌کنید چه چیزی پیش رویتان خواهدبود. پژوهشی که از سوی یک شرکت ارتباطات به نام اریکسون انجام شده‌است، نشان داده‌است ممکن است به خاطر سرعت پایین اینترنت ضربان قلب‌تان تا ۳۸ درصد به‌طور ناگهانی بالا برود، مثل زمانی که صفحه‌ای را باز می‌کنید و باز شدن آن طول می‌کشد.
 
هم‌چنین این یعنی شما از فشار خون بالا رنج می‌برید. به همین سادگی که به نظر می‌رسد، سرعت پایین اینترنت می‌تواند شما را بکشد، به‌ویژه اگر در معرض استرس دائم هستید. چه‌طور امکان دارد؟ استرس می‌تواند به روش‌های مختلف به بدن‌تان آسیب برساند، از جمله:
 
- توانایی تولید مثل را در شما کاهش می‌دهد.
- دستگاه ایمنی‌تان را ضعیف می‌کند.
- شما را در برابر عفونت و بیماری‌ها آسیب‌پذیرتر می‌کند.
- بدن‌تان را اسیدی‌تر می‌کند.
- به خاطر نوسان در میزان هورمون‌ها، چرخه‌ی قاعدگی‌تان نامنظم می‌شود.
- میزان گلوکز تولیدشده را در بدن افزایش می‌دهد و این می‌تواند منجر به دیابت نوع ۲ شود.
- شما را آشفته‌تر می‌کند، که می‌تواند به مرور زمان به افسردگی بینجامد.
- بار کاری اضافی را به قلب‌تان تحمیل می‌کند، که باعث تضعیف آن می‌شود و می‌تواند سبب حمله‌ی قلبی شود.
- باعث می‌شود از میگرن حاد رنج ببرید.
- می‌تواند باعث شب‌های بدون خواب و بی‌خوابی، و ضعیف شدن کبدتان شود.
- سبب تنفس سریع می‌شود.
- فشار خون‌تان را بالا می‌برد.
- می‌تواند منجر به سندروم احساس خستگی دائم شود.
- می‌تواند سبب نوسانات خلقی یا فوارن هیجان ناگهانی شود.
- شما را ناتوان یا عقیم می‌کند.

این پژوهش تنها ۳۰ شرکت‌کننده داشت، بنابراین کاربران مشتاق اینترنت نباید خیلی نگران باشند. با این حال، معنی‌اش این نیست که نباید این خطر را جدی بگیریم. با وجود این واقعیت که هر روز آدم‌های بیش‌تر و بیش‌تری – در محل کار و در زندگی روزانه- به اینترنت وابسته می‌شوند، اینترنت پرسرعت مزیتی است که همه‌ی ما می‌توانیم از آن بهره ببریم.